Szolgáltatások

Szolgáltatások

Értesítős díjcsomagok:

Kapcsolt telefon vonali távjelzés beérkezése esetén a Mikrolabor Kft. ügyeleti szolgálata felhívja a Megrendelő által meghatározott személyeket, hatóságokat (rendőrség). A beérkezett jelzés típusai lehetnek behatolás-, tűz-, támadás jelzés, állapotjelzések (nyitás-zárás), műszaki jelzések (hálózati feszültség).

Aktuális árainkhoz kattintson ide!

Járőrös díjcsomag:

Kapcsolt telefon vonali távriasztás esetén a Mikrolabor Kft. ügyeleti szolgálata riasztja a területileg illetékes járőrszolgálatot (akik haladéktalanul a helyszínre vonulnak és a „Kivonulási Utasításban” meghatározottak szerint ellenőrzésük alá vonják az objektumot), illetve értesíti a Megrendelő által meghatározott személyeket. Mikrolabor Kft. járőrszolgálata szeged területén nappal 3, éjszaka 4 járőr csoporttal teljesíti a kivonuló szolgálatot. A beérkezett jelzés típusai lehetnek behatolás-, tűz-, támadás jelzés, állapotjelzések (nyitás-zárás), műszaki jelzések (hálózati feszültség).

Műszaki jelzések esetén a diszpécser szolgálat értesíti a meghatározott személyeket.

Aktuális árainkhoz kattintson ide!

Videós Távfelügyelet Beérkezett Riasztás Esetén

 

Azon kirendeltségek ahol erre alkalmas video megfigyelő rendszer van telepítve lehetőség lenne arra, hogy riasztás esetén ( nem folyamatos figyelés ) a diszpécserünk a járőr és az ügyfél kiértesítése után a telepített kliensprogram és a kirendeltségekben telepített rendszerek segítségével ránézzen az objektumban történő eseményekre.

Pl.: Egy támadásjelzés esetén diszpécserünk meggyőződhetne róla, hogy ténylegesen fenn áll az elkövetés ténye vagy csak véletlen nyomták meg a gombot. A látottak alapján koordinálni tudná a helyszínre vezényelt kivonuló egységeket. A ránézés pillanatában a látottaktól függetlenül a járőr, rendőr mindaddig vonulásban marad, amíg a megbízó jelszóval le nem mondja.
Aktuális árainkhoz kattintson ide!

 

Kettős átjelzés URH hálózaton

RGZ-CID+ rádiófrekvenciás átjelzés fogadása
Meglévő telefonos riasztórendszer kiegészítése RGZ-CID+ típusú rádiómodemmel, amely a riasztóközpont összes információját leadja az ügyeleti központnak először URH hálózaton, majd ezt megismétli telefon hálózaton keresztül is.

Telefonvonal nélküli átjelzés GPRS modemen

Meglévő telefonos riasztórendszer kiegészítése GPRS típusú modemmel, amely a riasztóközpont összes információját az ügyeleti központnak T-mobile hálózaton adja le, sűrített önteszt figyeléssel.

Telefonvonal nem szükséges!

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

Nyitás-zárás lista készítése:

A riasztórendszerek, melyek alkalmasak a távfelügyeletbe nyitási és zárási eseményeket személyi kódok szintjén beküldeni, arról esemény listát készítünk. Az esemény listát havonta megküldjük Megrendelőink részére. Az üzemeltető feladata a személyi változások és kódváltozások folyamatos követése, karbantartása.

Tiltott nyitás intézkedése:

A riasztórendszerek, melyek alkalmasak a távfelügyeletbe nyitási és zárási eseményeket személyi kódok szintjén beküldeni, arról esemény listát készítünk. Az esemény listát havonta megküldjük Megrendelőink részére. Az üzemeltető feladata a személyi változások és kódváltozások folyamatos követése, karbantartása.

A tiltott nyitás lényege, hogy a Megrendelő meghatározhatja egy időintervallumon belül a rendszer kikapcsolására illetékes kódhelyeket. Amennyiben illetéktelen kóddal történik a rendszer hatástalanítása a diszpécser szolgálat riasztásként kezeli és ennek megfelelően intézkedik.

Kulcs kezelés:

Az olyan objektumok esetében ahol a létesítmény ellenőrzése közvetlenül (külső szemrevételezéssel) nem oldható meg ott vállaljuk, hogy a leadott kulcsokkal belépünk az objektum területére.

Az ilyen ellenőrzések akkor szükségesek ha a Megrendelő objektuma bekerített és az épületek nem ellenőrizhetőek behatolás szempontjából. Továbbá abban az esetben mikor a Megrendelő épületen belüli ellenőrzést is igényel.

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába!
Adatkezelési szabályzatunkat ide kattintva érheti el.