Riasztó telepítés

Riasztó telepítés

 

Meggyőződésünk, hogy minden munka egyedi, nem ismétlődő. Kedves ügyfeleinknek egyedi igénye, elképzelése lehet saját védelmi rendszeréről, mindenhol mások a helyi adottságok is. A "mennyibe kerül egy riasztórendszer?" kérdés ugyanolyan értelmetlen, mintha azt kérdeznék az autókereskedésben: mennyibe kerül egy autó? Erre csak hasonlóan "értelmesen" lehet válaszolni: Az attól függ, MILYEN?
 
Nem nagyon szeretünk ezért látatlanban, általánosságban árajánlatot adni. Ha komoly az elhatározás, a helyszínen egyeztetjük az igényeket és a lehetőségeket, ezután már tudunk tételes árajánlatot adni - meggyőződésünk, hogy ez csak így korrekt mindkét fél számára. Örvendetes, hogy egyre több ügyfelünk időben gondolkodva már az épület tervezésének idején megkeres bennünket. Biztonsági, esztétikai és - nem utolsósorban - gazdaságossági szempontból is ez a legjobb megoldás: a villanyszereléssel egyidejűleg a riasztó- (kamera, telefon, stb.) rendszer csövei is bekerülhetnek a falakba.
 
 
Mindenkinek azt tanácsoljuk, ha építkezni készül: terveztesse meg (de ne a villanyszerelővel!) a riasztórendszer csövezését, és építsék is meg azt. Az így felmerülő néhány ezer forintos többletköltség bőven megtérül később.
Fenti okfejtésünk (és jobb meggyőződésünk) ellenére, ahogy ékes magyarsággal mondani szokták: "miheztartás végett" álljon itt egy konkrét példa árakkal együtt. A példa egy teljesen átlagos, társasházi 2 szobás lakás alapvető elektronikus védelme. A lépcsőházból nyíló bejárati ajtót nyitásérzékelővel, az előszobát és a két szobát pedig passzív infra mozgásérzékelőkkel védjük. A riasztórendszer tartozéka még az előszobában, a bejárati ajtó mellett a kezelőegység, egy beltéri sziréna és a riasztóközpont. (Az utóbbi a rajzon nincs feltüntetve, mert elhelyezése nagymértékben függ a helyi adottságoktól.)
 
A feltüntetetthez hasonló rendszer bekerülési költsége a mai árakon kb. bruttó 90.000,- Ft.-tól.
A riasztóközpont rendelkezik digitális kommunikátorral, tehát alkalmas a felügyeleti állomásra történő jelzés küldésére. Helyszínre vonulással a havidíj bruttó 1 905,- tól. A riasztó a diszpécserközpontba telefonvonalon küldi el jelzéseit. Vezetékes vonal hiánya esetén GPRS/GSM modul, vagy rádiós átjelzés segítségével tudjuk létrehozni a kapcsolatot, amelyekkel a teljes rendszer biztonságát is növelhetjük.
 
Ha a felügyeleti központ szolgáltatása helyett (vagy esetleg amellett) azt szeretné, hogy riasztóközpontja - mobiltelefonja segítségével - szóban/SMS-ben tájékoztassa Önt a bekövetkezett eseményekről, telefonos távjelző készüléket is ajánlhatunk Önnek.
 
Reméljük, hogy a fenti adatokkal sikerült valamelyest informálnunk Önt. Ha konkrét árajánlatot szeretne kapni,
készséggel állunk rendelkezésére telefonon, levélben, faxon vagy e-mail útján.

 

Riasztó rendszerek széles skálájának telepítésével foglalkozunk! A lakótelepi lakásoktól a családi házakon keresztül a nagy, ipari objektumokig bezárólag vállaljuk a riasztó rendszerek beszerelését!

Telepített rendszerek:

  • Nyitásérzékelő
  • Füstjelző
  • Lakásriasztó
  • Beléptető
  • Infra sorompó
  • Kaputelefon
  • Vezeték nélküli riasztó
  • Mozgásérzékelő
  • Videó megfigyelő

Amiért ügyfeleink elégedettek velünk: Valamennyi szolgáltatásunkra INGYENES felmérést és szaktanácsadást biztosítunk! 24 órás szerelői ügyelettel rendelkezünk! Rendszeres, testre szabható karbantartást és ellenőrzést biztosítunk!

Behatolás jelző rendszereknél általában a DSC, Paradox termékeket használjuk, de a megrendelő egyedi kérésére bármilyen beszerezhető, minősített termékből is ki tudjuk építeni a rendszert.

A riasztó és behatolás jelzők rendszer kiépítésénél alkalmazott védelmi koncepció lehet: infra sorompókkal felépített kültéri védelem, felület (héjvédelem), mozgásérzékelős beltéri térvédelem

Tűzjelző rendszerek: Foglalkozunk a hatóság által előírt önálló tűzjelző rendszerek telepítésével, és a behatolás jelző rendszerbe integrált érzékelőkkel kiépített rendszerekkel is.

Videó rendszerek: Videó rendszerek kiépítésénél mindig törekszünk az ügyfelek igényeinek maximális kielégítésére. Telepítünk helyi és távoli (interneten keresztüli) megfigyelésre alkalmas digitális rögzítőket . A felmérés során tesztkamerával és monitorral mutatjuk meg az ügyfélnek, hogy mit fog látni a kiépítést követően.

Beléptető rendszerek: Vállaljuk önálló beléptető rendszerek, vagy behatolás jelzőbe integrált rendszerek telepítését proximity (közelítéses) kártyás, vagy ujjlenyomat azonosításos technikával.

Kaputelefon rendszerek: Szerelünk analóg és digitális, egy és soklakásos, audió, vagy videó kaputelefon rendszereket, színeset és fekete-fehéret is.

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába!
Adatkezelési szabályzatunkat ide kattintva érheti el.