Rólunk

Rólunk

A Mikrolabor Kft. már több, mint 20 éve foglalkozik elektronikus behatolás jelző, zárt láncú videó megfigyelő, tűzjelző és oltó rendszerek, tervezésével, telepítésével, rendszeres karbantartásával.

Cégünk alapítói és vezetői rendelkeznek a megfelelő szakmai végzettséggel BME Villamosmérnöki Kar valamint speciális szaktanfolyamokkal Pl.: BM TOP beépített tűzjelző rendszerek tervezése. Tulajdonosi csoport összetétele és ügyvezetés közös. Mivel az állandó technikai fejlődés indokolja, a társaság alkalmazottai, szerelői folyamatos szakmai képzésben vesznek részt. Ezen tanfolyamokat a berendezések gyártói, szállítói szervezik és oktatják, így első kézből kapjuk meg a legfontosabb szakmai ismereteket.

Komplex távfelügyeleti szolgáltatóként vállaljuk az új riasztók szerelését , vagy ügyeletre kötjük a már meglévő rendszereket.

Gondoskodunk a helyi riasztók jelzéseinek a távfelügyeletre történő továbbításáról. Kapcsolt vonalas telefon és GSM, GPRS hálózaton keresztüli jelzés fogadás mellett, külső szolgáltatótól független, saját celluláris rádiós hálózatot is üzemeltetünk az Ön biztonsága érdekében. Egy objektumból többféle módon is tudjuk a jelzéseket fogadni (pl. telefon+rádió, telefon+GPRS+GSM, telefon+rádió+GSM+GPRS).

Professzionális távfelügyeletünkön a diszpécserek szigorú szakmai előírások alapján, de mindig udvariasan intézkednek a beérkező riasztás és egyéb állapot-jelzésekre. Diszpécserközpontunk a nap 24 órájában figyeli ügyfeleink otthonában elhelyezett biztonsági rendszerek jelzéseit.

Betörés, támadás, tűzjelzés esetén azonnal járőrt indítunk a helyszínre, melynek 10 percen belüli kiérkezését szerződésben vállaljuk. A járőrküldés után azonnal megkezdjük a megadott személyek értesítését az eseményekről.

A járőrök kapukulccsal, vagy kapunyitó kóddal érkeznek a helyszínre, hogy minél gyorsabban és alaposabban tudjanak a törvény által előírt keretek között intézkedni.

Társaságunk Magyarországon új rendszerek telepítésekor általában izraeli KP Elektronik, kanadai DSC, SYSTEM SENSOR, NOTIFIER, BOSCH, Detechtion System, SONY, Reliable berendezésgyártó termékeit használja, ezeknek helyi képviselője és nagykereskedője, ezáltal az általunk szerelt berendezések árszínvonala igen kedvező. Az általunk alkalmazott és forgalmazott termékek rendelkeznek a hazai engedélyekkel (MEEI, MABISZ, PTF, BM-OKF).

Társaságunk alapfilozófiája a kooperációra törekvés. Meggyőződésünk és tapasztalatunk is egyben, hogy komoly, nagy projektek megvalósításához al- illetve társvállalkozói kapcsolatban sokkal hatékonyabban és szakmailag megalapozottabban tudunk vállalkozni.

Ilyen formában számos magyarországi szakcéggel működtünk és működünk együtt jelenleg is.

A teljesség igénye nélkül:

  • KÉSZ Kft
  • Ferroép ZRT.
  • Délépítő ZRT.
  • Főszer Mega- Mikro Kft.

Társaságunk alapelve a komplex szolgáltatás nyújtása. Meggyőződésünk és a külföldi példák is ezt mutatják, hogy a legjobb biztonsági berendezések is megkövetelik az emberi felügyeletet.

Ezért társaságunk létrehozta és több mint 9 éve üzemelteti 24 órás felügyeleti központját. Az általunk telepített riasztórendszerek és tűzjelző rendszerek riasztó távjelzései telefonon jutnak be. A beérkezett riasztójelzésekre az akciócsoport a megbízó által megadott kivonulási és intézkedési terv alapján ellenőrzi az objektumot, bűncselekmény vagy tűz esetén értesíti a rendőrséget ill. tűzoltóságot valamint a tulajdonosokat.

A rendszerek rendszeres öntesztet végeznek és ezek eredményeit a felügyeleti központtal tudatják. Esetleges műszaki hibák esetén, mint például: hálózat kimaradás, alacsony akkumulátorfeszültség, biztosítékhiba, szirénaáramkör-hiba stb. figyelmeztető jelzést küld a felügyeleti központnak.

Társaságunk Szeged, Hódmezővásárhely vonzáskörzetében saját URH rádiófrekvenciás távfelügyeleti rendszert üzemeltet, mely másodlagos átjelzőként kiküszöböli a telefonos átjelzés hátrányait (vezetékszakadás, távközlési hibák) ezzel magasabb biztonságot nyújtunk ügyfeleink számára.

Új fejlesztéseink közé tartozik videó távfelügyelet működtetése, mellyel átviteli láncokon biztosítjuk a videó rendszerek 24 órás megfigyelését.

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába!
Adatkezelési szabályzatunkat ide kattintva érheti el.